Kumlucada kanalizasyon çalışmaları

Kumlucada kanalizasyon çalışmaları -Belediye Başkanı Çetinkaya: -"Planladığımız kanalizasyon çalışmalarının yüzde 90ını tamamladık"


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede kanalizasyon hattı çalışmalarının yüzde 90ının tamamlandığını bildirdi.
     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çetinkaya, Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen kanalizasyon çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi.
     Ekiplerin son olarak çalışmalarına 50. Yıl Mahallesi Tüllüce Kanal sokakta devam ettiklerini ifade eden Çetinkaya, aynı zamanda çalışmaların yapıldığı güzergahlarda alt yapı ve yağmur suyu tahliye hatlarının da yapıldığını belirtti.
     Kanalizasyon çalışmaları sürdürülen alanların ekiplerin seralara ve çevresine zarar vermemek için özverili bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Çetinkaya, şunları söyledi:
     "İlçemizde altyapı, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Belediye olarak planladığımız kanalizasyon çalışmalarının yüzde 90ını tamamladık. Çalışma yaptığımız bölgelerde yağmur suyu tahliye hatları oluşturarak sel ve taşkınların oluşmasını engelledik. Kanalizasyon ve yağmur suyu tahliye sistemi yapılması gereken diğer bölgelerdeki hatları da yıl sonuna kadar tamamlayacağız."
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
    
     Foto altları hazır
<< Önceki Haber Kumlucada kanalizasyon çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER