Kumluca Anadolu İHL yararına kermes düzenlendi

Kumluca Anadolu İHL yararına kermes düzenlendi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Cumhuriyet Meydanında Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği yararına kermes düzenlendi.
     Kermese Kaymakam Salih Işık, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, ilçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, Kumluca İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Bayram Çiftçi, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
     Dernek Başkanı Bayram Çiftçi, kermesin açılışında yaptığı konuşmada, kermesin amacının ilçede yeni yapılacak olan imam hatip lisesi binasına katkı sağlamak olduğunu söyledi. Çiftçi, mevcut binanın yetersiz olduğunu, yeni bina için protokolün imzalandığını ve önümüzdeki günlerde temelinin atılacağını kaydetti.
     Çiftçi şöyle konuştu:
     Okulumuzun yeni bir binaya ihtiyacı var. Devlet hastanesinin doğu kısmında yer alan arsada yaptırmayı düşündüğümüz yeni binamızı hayırseverlerimizin yardımıyla en kısa sürede tamamlayacağımızı ümit ediyoruz. Binamızın yapımı için tüm hemşehrilerimizden destek bekliyoruz.
     Konuşmanın ardından ilçe protokolü tarafından açılışı gerçekleştirilen kermeste dernek üyesi bayanlar tarafından yapılan 40 tepsi baklava misafirlere ikram edildi. Kermesten elde edilecek gelirin şubat ayının son haftasında temeli atılacak yeni imam hatip lisesi binasının yapımında kullanılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumluca Anadolu İHL yararına kermes düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER