Kumluca Belediye Meclisi toplandı

Kumluca Belediye Meclisi toplandı -Belediye Meclisi, Büyükşehir Yasası gereği alt belediyelerin meclislerinin aldığı kararları da ele aldı


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Meclisi, Büyükşehir Yasası gereği ilk kez alt belediyelerin meclislerinin aldığı kararları da görüştü.
     Kumluca Belediye Meclisi şubat ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya 15 meclis üyesinden 13ü katıldı. Toplantının açılışında konuşan Başkan Çetinkaya, Büyükşehir Yasası gereği ilk kez alt belediyelerin meclislerinin aldıkları kararları da görüşeceklerinin kaydetti.
     Hüsamettin Çetinkaya, zabıta ve itfaiye personeline ödenecek fazla mesai ücretlerinde Resmi Gazete yayınlanan miktarın kabul edildiğini belirterek, bu yıl da aynı şekilde olmasını teklif etti. Teklif oy birliğiyle kabul edildi.
     Mavikent Belediye Meclisi tarafından, Toptancı Hali yanında bulunan 5 iş yerinin kiraya verilmesi konusunda belediye encümenine yetki verilirken, Beykonak Belediyesi tarafından Tepecik mevkisinde yurt ve sosyal tesis yapma talebi de imar komisyonuna havale edildi. Adrasan Belediye Meclisinin belediye hissesi olan taşınmazın satışı konusunda belediye meclisinin görüş bildirmemesi kararlaştırıldı.
     Toplantıda, Mavikent ve Beykonak beldelerinde vatandaşlar tarafından verilen imar planı tadilatı dilekçeleri de ele alındı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kumluca Belediye Meclisi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER