Kumluca Toptancı Halinin üzeri kapanıyor

Kumluca Toptancı Halinin üzeri kapanıyor -7 bin 300 metrekare alanda yapılacak çelik konstrüksiyonla kapatma işlemi, kasım ayına kadar tamamlanacak


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediyesi Toptancı Halinin pazarlama alanı olarak kullanılan bölümünün çelik konstrüksiyonla üzerini kapatma işlemi çalışmalarına başlanıldığı bildirildi.
     Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiyenin en büyük üretici hallerinden biri olan Kumluca Belediyesi Toptancı Halinin pazarlama alanının üzerinin kapatma çalışmalarına başlanıldığını söyledi.
     Yapılacak çalışma sonunda toptancı halinin daha modern hale geleceğini ifade eden Çetinkaya, yapılacak çalışmayla hal girişinde bulunan pazarlama alanında 7 bin 300 metrekarelik alanın çelik konstrüksiyon çatı sistemiyle kapatılacağını, özellikle kış aylarında çiftçilerin ürünlerinin yağmurdan ve soğuktan olumsuz etkilenmelerinin önüne geçileceğini kaydetti.
     Çetinkaya, projesi tamamlanan çatı kapatma işleminin gelecek hafta başlayacağı, çalışmaların kasım ayında düzenlenecek olan Gıda İhtisas Fuarı Domatexpoya yetiştirileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumluca Toptancı Halinin üzeri kapanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER