RTB Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, Osmaniye

RTB Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, Osmaniye Valisi Cerraha teşekkür mektubu gönderdi


RİZE (A.A) - Rize Ticaret Borsası (RTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, kaçak çayla ilgili yaptığı açıklama dolayısıyla Osmaniye Valisi Celalettin Cerraha teşekkür mektubu gönderdi.
     Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, milli ürün olan çayı tehdit eden en önemli unsurun kaçak çay olduğu belirterek, kaçak çayın özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki sınır kapıları ve sınır boylarından kaçakçılar tarafından ülkeye sokulduğunu ifade etti.
     Osmaniye Valisi Cerraha, kaçak çaya tepki gösteren açıklamaları dolayısıyla teşekkür mektubu gönderdiğini vurgulayan Erdoğan, mektubunda şu ifadelerin yer aldığını kaydetti:
     Sayın Valim, 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. yıl kutlama etkinliklerinin ardından gündeme getirdiğiniz kaçak çay sorunu için bir Karadenizli, bir Rizeli ve Başkanı olduğum Rize Ticaret Borsasının çoğunluğu çay üreticisi olan üyelerimiz adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Konunun mahiyetini bu denli içtenlikle vurgulamanızdan ve bizim için çok önemli olan bu konuyu ülke genelinde gündem yapmanız çok önemliydi. Bu vesile ile tekrar çok teşekkür ediyor, göndermiş olduğumuz güzel ülkemizin, güzel çaylarından doya doya içmenizi diler, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber RTB Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, Osmaniye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER