Kuran kurslarına kayıtlar başladı

Kuran kurslarına kayıtlar başladı


KONYA (A.A) - 2012-2013 eğitim öğretim yılı için Kuran kursu kayıtları başladı.
     34 hafta boyunca eğitim ve öğretim verecek olan Kuran kursları ile ilgili bilgi veren Sarayönü Müftüsü Hüseyin Ergen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kuran kurslarımızda uygulanacak programlar arasında, temel öğretim programı, ek öğretim programı ve hafızlık eğitimi temel öğretim programları olmak üzere 3 program yer alıyor dedi.
     4 dönem halinde uygulanacak temel öğretim programında, öğrencilerin 4 dönem için de kayıt yaptırabileceğini anlatan Ergen, şunları kaydetti:
     Ders saatleri de öğrencilerin isteklerine göre ayarlanabilecek. Ek öğretim programları ise daha çok, çalışan (memur, işçi, esnaf) öğrenci, ev hanımı gibi konumlarda olan vatandaşlarımıza hitap ediyor. Bu programın açılabilmesi için en az 12 öğrencinin müracaat etmesi gerekiyor. Ek öğretim programının uygulanacağı gün ve saatler, öğrencilerin talepleri doğrultusunda mahalli şartlara göre düzenlenecek.
     Kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin Sarayönü Müftülüğüne müracaat etmeleri halinde kurslara yazılabileceğini vurgulayan Ergen, 28 Eylül Cuma günü kayıtların sona ereceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Ahmet Turan
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kuran kurslarına kayıtlar başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER