Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru -Bayburt Belediye Başkanı Polat: Kurban Bayramı, değerlerin yeniden kazanılması, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşması, akrabalık ve komşuluk bağlarının kuvvetlendirilmesine vesile olarak değerlendir


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Kurban Bayramının, değerlerin yeniden kazanılması, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşması, akrabalık ve komşuluk bağlarının kuvvetlendirilmesine vesile olarak değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
     Polat, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bayramların gündelik hayatın yoğun koşuşturması içinde yalnızlaşan ve en yakınlarına bile zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanına farkında olmadığı kardeşlik ve paylaşmak gibi duyguları yaşatan özel günler olduğunu belirtti.
     Kurban Bayramının, değerlerin yeniden kazanılması, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşması, akrabalık ve komşuluk bağlarının kuvvetlendirilmesine vesile olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Polat, şunları kaydetti:
     Paylaşmanın ve kardeşlik duygularının en yoğun olduğu müstesna zaman dilimleri olarak tanımlayabileceğimiz bayramların dinimizce de önemi büyüktür. Peygamber efendimiz bir hadisi şeriflerinde, Ramazan ve Kurban Bayramı gecelerini ihya edenlerin kalpleri, kalplerin öldüğü günde ölmez buyurmuşlardır. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, Yüce Rabbimizden hepimizi daha nice bayramlara ulaştırmasını niyaz ederim.
    
     Muhabir Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER