Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nakıboğlu: -Bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin insanlık için hayır ve bereketler getirmesini diliyorum


GAZİANTEP (A.A) - Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin insanlık için hayır ve bereketler getirmesini dileğinde bulundu.
     Nakıboğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, bayramların, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği önemli günler olduğunu belirtti. Bayramlarla birlikte, toplumda millet olma şuurunun da şekillenip kuvvetlendiğini vurgulayan Nakıboğlu, şunları kaydetti:
     Milletimizin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum. Bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini diliyorum. Bayramlar kırılan kalplerin onarılması ve yapılan hataların affedilmesi için önemli günlerdir. Sanayi gücüyle, üretimiyle, ülkenin huzuru ve geleceği için çalışan, katma değer oluşturan, insanımızın refahını artırmak için çabalayan tüm Gaziantep iş alemine bayram vesilesiyle bir kez daha şükranlarımı sunuyor, bayramlarını kutluyorum.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER