Kütahya Valisi Çiftçiden, Düzce Valisi Yılmaza

Kütahya Valisi Çiftçiden, Düzce Valisi Yılmaza ziyaret


DÜZCE (A.A) - Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Düzce Valisi Adnan Yılmazı ziyaret etti.
     Akçakocada bir otelde gerçekleşen ziyarette konuşan Kütahya Valsi Çiftçi, kendisinin de Düzceli olduğunu, Vali Yılmazın daha önce Kütahyaya gelerek kendisini ziyarette bulunduğunu ve bu ziyaretten sonra kendilerine söz verdikleri için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Düzceye her geldiğinde değişiklikler gördüğünü vurgulayan Çiftçi, Düzce ve ilçelerine her geldiğimde muazzam değişiklikler görüyorum. Akçakocaya da 5 yıldızlı bir otel kazanılması bunun örnekleri arasındadır. Düzcenin 2023 vizyonunda yürüyerek değil adeta koşarak ilerlemesinden bir Düzceli olarak keyif alıyorum. Kütahya içinde güzel örnekler teşkil ediyor dedi.
     Vali Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyete dile getirerek, Valimize ve çalışma arkadaşlarını ağırlamaktan memnuniyet duyduk ifadesini kullandı.
     Akçakocanın turizm acısından, Düzcenin ise spor turizm açısından 2023 vizyonunda emin adımlarla gittiğini belirten Yılmaz, şöyle konuştu:
     Fenerbahçenin ardından Galatasaray ve Beşiktaş da Düzceye yatırım yapmayı hedefliyor. Kurugölde Beşiktaşın talebi var o süreç devam ediyor. Galatasarayda Gölyaka Kardüzde 400 kişilik sağlık ünitesi ve spor lisesi yapmayı hedefliyor. Bunlar Düzcenin gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır.
     Konuşmalarının ardından Vali Yılmaz ve Çiftçi oteli gezerek yetkililerden bilgi aldı.
    
     Muhabir: Soner Şen / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kütahya Valisi Çiftçiden, Düzce Valisi Yılmaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER