KUTBOdan öğrencilere ayakkabı yardımı

KUTBOdan öğrencilere ayakkabı yardımı -Gideri TOBB tarafından karşılanan bin 250 çift ayakkabı Kumluca Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı


ANTALYA (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen eğitim yardımları kapsamında, Kumlucadaki ilköğretim öğrencilerine ayakkabı yardımı yapıldı.
     Ayakkabı yardımı için Mimar Sinan İlköğretim Okulunda düzenlenen törene ilçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Kumluca Ticaret Borsası (KUTBO) Başkanı Fatih Durdaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     Ayakkabı dağıtımı öncesi konuşan Kumluca Ticaret Borsası (KUTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Durdaş, eğitim yardımları kapsamında, giderleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından karşılanan ayakkabıları ilçe genelindeki tüm okullara dağıtmaya başladıklarını söyledi.
     Okul idareleri tarafından belirlenen bin 250 öğrenciye dağıtılacak olan ayakkabıların maliyetinin 25 bin lira olduğunu ifade eden Durdaş, ayakkabı yardımı konusunda başta TOBB olmak üzere, kendilerine bu konuda yardımcı olan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idarecilerine teşekkür ettiğini belirtti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir de eğitim konusunda yardım yapan herkese teşekkür ettiklerini, yapılan yardımların kendileri olduğu kadar öğrencileri de çok sevindirdiğini söyledi.
     Konuşmaların ardından Fatih Durdaş, Yusuf Tekdemir ve okul müdürü Zekai Dinçer, öğrencilere ayakkabılarını dağıttılar.
     Yeni ayakkabılarını alan öğrencilerden bazıları ayakkabılarını arkadaşlarına göstererek, bazıları ise yeni ayakkabılarıyla ayağındaki ayakkabıyı yan yana getirerek büyük sevinç yaşadı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber KUTBOdan öğrencilere ayakkabı yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER