Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri -Kumlucada hafta kapsamında düzenlenen etkinlikler başladı


ANTALYA (A.A) - Kutlu Doğum Haftası kapsamında Kumlucada hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler başladı.
     Kumluca Cumhuriyet Meydanındaki törene Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, müftülük personeli ve vatandaşlar katıldı.
     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kumluca Mehter Takımı gösteri sundu, ardından Kuran-ı Kerim okundu. Peşe, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ilçe genelinde birçok etkinlikler hazırladıklarını söyledi.
     Etkinliklerdeki temel hedeflerinin doğuşuyla insanlara rahmet ve mağfiret getiren Hz. Muhammet Mustafaya saygı ve sevgilerini en iyi şekilde göstermek olduğunu dile getiren Peşe, etkinliklere herkesin katılmasını beklediklerini kaydetti.
     Belediye Başkanı Çetinkaya da yaratılan ve yaratılacak insanlardan farklı olan Peygamber efendimizin doğum gününün da farklı olması gerektiğini ifade etti.
     Bu anlamda insanlar arasında sevgi, saygı ve anlayışın yaygınlaşmasına vesile olması temennisiyle düzenlenen etkinliklere herkesin katılmasını isteyen Çetinkaya, "Ömrümüzde böyle güzel günlerin sayısı bellidir. Hepimiz bu güzel günlerin kıymetini bilelim, bu günleri en güzel şekilde değerlendirelim" dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER