Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: -"Sevgili Peygamberimiz, tebliği ve örnek yaşantısı ile tüm insanlığı aydınlatan bir rehberdir"


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, "Sevgili Peygamberimiz, tebliği ve örnek yaşantısı ile tüm insanlığı aydınlatan bir rehberdir" ifadesini kullandı.
     Gürkan, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, Peygamber Efendimizin, insanlığın yoldan çıktığı, kötülüklerin dünyaya egemen olduğu ve sapkın inançların toplumu esir aldığı bir dönemde, insanlığı ve evreni bir güneş gibi aydınlattığını belirtti.
     Kuran-ı Kerimin Peygamberimiz aracılığıyla insanlığa indirildiğini ve en güzel şekilde tebliğ edildiğini kaydeden Gürkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "İnsanların en hayırlısı, en aydınlık düşüncelisi, Allahın son elçisi ve bir doğruluk timsali olan Sevgili Peygamberimiz, tebliği ve örnek yaşantısı ile tüm insanlığı aydınlatan bir rehberdir. Her geçen yıl artan bir heyecanla kutladığımız kutlu doğum haftası, kardeşlik kültürümüzü daha da derinleştirmektedir. Bu kutlu haftada sevgili peygamberimizin tebliğini idrak etmeli, bütün yönleriyle onu daha iyi tanımalı, insanlığın huzur ve mutluluğu için yaptığı çağrıyı günlük hayatımıza yansıtmalı ve onun çağrısını gür bir sesle tüm dünyaya duyurmalıyız. Yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla, merhametle dolduran sevgili Peygamberimizin hatırasına ve emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız."
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER