Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -AK Parti Kırşehir milletvekilleri Çalışkan ve Aslan mesaj yayımladı


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Çalışkan, mesajında, Hazreti Muhammedin, insan onurunu maddi ölçütlerle değerlendirmenin yanıltıcı olabileceğine işaret ettiğini belirterek, insanın kendisinin değerli ve onurlu bir varlık olduğunu vurguladığını ifade etti.
     Çalışkan, "Bütün alemleri onurlandırmak için gönderilen rahmet yüklü adalet, hikmet yüklü ahlak peygamberinin onur mücadelesini ve insana bakışını yeniden keşfetmeye ve bu keşfimizi toplumun bütün katmanlarına açmaya her zamankinden daha fazla muhtacız" dedi.
     Muzaffer Çalışkan da, Hazreti Muhammedin insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamanın mutluluğun anahtarı olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:
     "Rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Efendimiz, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşmaya, dayanışmaya ve kardeşliğe teşvik etmiştir. Efendimizin mesajları bütün insanlık için yol göstericidir. Onun getirdiği İslam mesajında; insana saygı var. İnsana merhamet ve şefkat var. Hak, hukuk ve adalet var. Fikir ve vicdan özgürlüğü var. Sevgi ve hoşgörü var. Doğruluk ve güven var."
     Çalışkan ve Aslan, Kutlu Doğun Haftasının, Hazreti Muhammedi ve İslamı daha iyi anlamaya vesile olmasını diledi.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER