Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -AK Parti Samsun Milletvekili Yeni: "Her dönemde olduğu gibi günümüzde de efendimizin örnek hayatı esas alındığı takdirde tüm problemler tek tek çözülecektir"


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Her dönemde olduğu gibi günümüzde de efendimizin örnek hayatı esas alındığı takdirde tüm problemler tek tek çözülecektir" dedi.
     Yeni, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, peygamberin sadece yaşadığı döneme değil, kıyamete kadar gelecek bütün nesillere örnek olarak gönderilmiş, kutlu bir rehber olduğunu belirtti.
     Kutlu Doğum Haftasının peygamberi anlamaya vesile olduğunu vurgulayan Yeni, şunları kaydetti:
     "Peygamberimiz insan onurunu hak ettiği seviyeye çıkaran ilke ve prensipleri öğretmiştir. O hayatında hiçbir zaman zengin fakir, hür köle, kadın erkek ayrımı yapmamıştır. İnsan yerine konmayan kadınların toplumda hak ettiği seviyeye ulaşmasını o sağlamıştır. Mazlumların yanında olmuş, nefret yerine affı, kin yerine merhameti, düşmanlık yerine barışı tesis etmiştir. Her dönemde olduğu gibi günümüzde de efendimizin örnek hayatı esas alındığı takdirde tüm problemler tek tek çözülecektir. Çünkü, onun öğrettiği prensipler evrensel temel ilkelerdir. Bunun farkında olarak onun örnek hayatını en ince ayrıntılarıyla öğrenmeye ve her işimizde onun ilkeleriyle hareket etmeye hepimizin ihtiyacı var"
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER