Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -BBP İl Başkanı Soğman: -"Hz. Muhammed dava sahibi insanların nasıl olması gerektiğini bizlere yaşantısıyla göstermiştir"


KAYSERİ (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, "Hz. Muhammed dava sahibi insanların nasıl olması gerektiğini bizlere yaşantısıyla göstermiştir" dedi.
     Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımlayan Soğman, insanlığın kurtuluşu için gönderilen son Peygamber Hz. Muhammedin her anlamda insanoğluna örnek olduğunu kaydetti.
     Soğman, mesajında şunları ifade etti:
     "Hz. Muhammed dava sahibi insanların nasıl olması gerektiğini bizlere yaşantısıyla göstermiştir. İki cihan güneşi efendimiz her anlamda bizlere örnekti. En iyi aile reisi, en iyi öğretmen ve en iyi devlet adamıydı. Bizler ilay-ı kelimetullah davasında Peygamber Efendimizi örnek alarak hak davamızdan asla vazgeçmeyeceğimizi ve her zaman doğruları haykıracağımızı ve zulüm eden, hıyanet içerisinde olan insanlarla mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha mübarek Kutlu Doğum Haftasında yüce yaratanımıza sözümüz olarak milletimize ilan ediyoruz."
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER