Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -Akdağmadeni İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri belde ve köy camilerinde devam ediyor


YOZGAT (A.A) - Akdağmadeni İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri belde ve köy camilerinde devam ediyor.
     Akbaş Köyü camiinde düzenlenen etkinlik, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Slaytlar ile Peygamber efendimiz Hazreti Muhammedin (SAV) hayatı anlatıldı.
     Akdağmadeni Müftüsü Faruk Latifoğlu, bu yıl bir ilke imza atarak Kutlu Doğum Haftasının ilçe merkez, belde ve köylerdeki bütün camilerde kutlandığını belirterek hafta boyunca 92 program düzenleyeceklerini ve haftayı dolu dolu programlarla değerlendireceklerini söyledi.
     Akbaş Köyü Camii İmamı Hatibi Mustafa Akyüz, Kutlu Doğum Haftasını, Peygamberimizin şanına layık bir şekilde kutlamayı, gönüllere peygamber sevgisini yerleştirmeyi amaçladıklarını söyledi.
     Akyüz, yeryüzüne, insanlığa rahmet, sevgi, özgürlük, adalet, erdem, insanca yaşamak için olması gereken tüm güzellikleri örneklemek için gönderilen ve bu örnekliği tüm yönleriyle örnekleyen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammedin doğumunun 1442. yılı olduğunu anımsattı.
     Etkinlik sonunda katılımcılara etli pilav ikram edildi.
    
     Muhabir: Yunus Taştan
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER