Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından etkinlik yapıldı


KÜTAHYA (A.A) - Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla etkinlik yapıldı.
     Belediye Kültür Salonunda sunulan etkinliğe, 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından gruplar halinde okunan şiir ve ilahilerle destek verildi.
     Program, bu yıl İmam Hatip Liseleri arasında Kütahya birincisi olan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hasan Takak tarafından okunan Kuran-ı Kerimle başladı.
     Okul Müdürü Hasan Gök, etkinlikte yaptığı konuşmada, Anadolu İmam Hatip Lisesine desteklerini esirgemeyen Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür İsmail Aksoy, İlçe Müftüsü Mehmet Ali Değirmenci ile diğer kişilere teşekkür etti.
     Program, 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin okuduğu şiirler ve ilahilerle devam etti. Şiir dinletisi, ney taksimi ve Hazreti Muhammede hitaben yazılan ve birinciliği alan mektubun okunması ise salondaki misafirlere duygulu anlar yaşattı.
     Etkinlikte, meslek dersleri öğretmenlerinin okuduğu mevlit, Kuran-ı Kerim ve duaların ardından daha önce yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER