Kütüphanesindeki kitapları Güneydoğudaki

Kütüphanesindeki kitapları Güneydoğudaki öğrencilere bağışladı -BEÜ Alaplı MYO Müdürü Henden, bir televizyon programında Güneydoğudaki öğrencilerin kitap okuyamamasından etkilenerek kütüphanesinde bulunan yaklaşık 300 kitabı


ZONGULDAK (A.A) - Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Rıfkı Henden, bir televizyon programında Güneydoğudaki öğrencilerin kitap okuyamamasından etkilenerek kütüphanesinde bulunan yaklaşık 300 kitabı bağışladı.
     Henden, gazetecilere yaptığı açıklamada, BEÜ Alaplı MYOda okuyan öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilçe genelinde çok güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi.
     Eğitime yapılan her katkının mutlaka geri döndüğünü ifade eden Henden, şöyle konuştu:
     Bu yıl okulumuzda sosyal sorumluluk projesi dersi kapsamında belediye ve okullarla işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Projelerimizin arasında bütün okulları dolaşıyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Alaplı TOKİ İlkokulunda yeniden kütüphane düzenlemenin yanı sıra resim ve müzik etkinlikleri yapmayı planlıyoruz. Bunda başarılı olursak çok memnun olacağız. Özellikle öğrencilerimizin derslerine yardımcı olacak yeni kitapları, okulumuzun kütüphanesine kazandırmak istiyoruz. Ben bir televizyon programında Güneydoğuda bir öğrencinin kitap okumadığını ve kitap okumak istediğini gördüm. Bundan çok etkilenerek evimdeki kütüphanede bulunan yaklaşık 300 kitabı bağışladım. İnşallah bu bağışımdan Güneydoğudaki öğrenciler istediği gibi yararlanabilir. Elinde imkanı bulunan bütün vatandaşlarımızın kitap bağışında bulunmasını öneriyorum.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kütüphanesindeki kitapları Güneydoğudaki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER