BEÜ öğrencisinin trafik kazasında hayatını kaybetmesi

BEÜ öğrencisinin trafik kazasında hayatını kaybetmesi -Bitlis Belediyesi, üniversite öğrencisi Ömer Erolun hayatını kaybettiği yolun, belediyenin çalışma alanında bulunmadığını bildirdi


BİTLİS (A.A) - Bitlis Belediyesi üniversite öğrencisi Ömer Erolun hayatını kaybettiği yolun belediyenin çalışma alanında bulunmadığını bildirdi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Bitlis Eren Üniversitesi öğrencisi Erolun trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği yolun, belediyenin çalışma alanı dahilinde bulunmadığı belirtildi.
     Karayolları Trafik Kanunu ve Karayolları Trafik Yönetmeliği çerçevesinde, ana yol üzerinde kavşak ve sinyalizasyon işlemlerinin karayollarına ait olduğu ve belediyenin tasarrufu altında bulunmadığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Elim bir kaza sonucunda Ömer Erol kardeşimizin hayatını kaybetmesini üzüntüyle karşılamış bulunmaktayız. Benzer olayların yaşanmaması için görev sorumluluğu bilinciyle belediye olarak üniversite önünde yapılacak çalışmalarla ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmelerimiz sürdürülmekte. Ana yol üzerinde bulunan çalışmalarda belediyemizin hiçbir sorumluluğu bulunmadığı halde, bir grup sivil toplum kuruluşunun (STK), durumu bu olayda belediyemizin ihmalkarlığı varmış gibi göstermeleri ve bunu siyasi ranta dönüştürmelerini esefle kınıyoruz. Hayatını kaybeden Erola Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına ve üniversitemize başsağlığı dileriz.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber BEÜ öğrencisinin trafik kazasında hayatını kaybetmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER