Lise öğrencilerinden örnek davranış

Lise öğrencilerinden örnek davranış -Yağlıdere Anadolu Lisesi öğrencileri kermeste elde ettikleri gelirle birinci sınıfta okuyan öğrencilere kitap hediye etti


GİRESUN (A.A) - Yağlıdere Anadolu Lisesi öğrencileri okullarında düzenledikleri kermeste elde ettikleri gelirle Mustafa Kemal İlkokulunda okuyan birinci sınıf öğrencilerine kitap hediye etti.
     Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Halil İbrahim Baş, Mustafa Kemal İlkokulunda düzenlenen kitap dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, öğrenciler arasında bir kermes düzenlediklerini söyledi.
     Toplanan birikimlerle beraber bu uygulamayı okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla ilçemiz Mustafa Kemal ilkokulunda eğitim gören birinci sınıf öğrencilerine kitap alarak harcamayı düşündük diyen Baş, şöyle devam etti:
     Okulumuz öğrencilerinin böyle bir uygulamayı hayata geçirdikleri için çok mutluyuz. Bizler bu kermeste elde ettiğimiz gelirlerin bir kısmı ile okulumuzda yabancı dil konusunda eksik olan kitapları okulumuza kazandırdıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
     Bu uygulamanın ilçede örnek teşkil edeceğini umut ediyoruz. İlerleyen zamanlarda bu uygulamayı ilçe geneline yaymayı düşünüyoruz. Öğrencilerimizin göstermiş oldukları bu hassasiyet bizleri memnun etti. Bu örnek davranışlarından dolayı öğretmenleri olarak kendilerini teşvik edip destekledik. Miktarı ne olursa olsun öğrencilerimizin göstermiş oldukları bu asil düşünce ve davranış bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.
    
     Muhabir: Aytekin Özdemir
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Lise öğrencilerinden örnek davranış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER