Liseler Arası Futbol Yarışması

Liseler Arası Futbol Yarışması -Muş Sultan Alparslan Lisesi, bölge şampiyonu oldu


MUŞ (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığının organize ettiği Liseler Arası Futbol Yarışmasında Muşu temsil eden Sultan Alparslan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri bölge birincisi oldu.
     Ağrıda düzenlenen yarışmada bölge birincisi olan Muş Sultan Alparslan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, Merkez Murat İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen törenle kupalarını aldı.
     Törende bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, takımdan Türkiye Şampiyonluğu beklediklerini ve valilik olarak gereken her türlü desteği sunacaklarını söyledi.
     Kılınç, Ben şahsım ve valiliğimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarısını tebrik ediyoruz. Sayın valimizin önderliğinde valilik olarak her türlü desteği vereceğiz diye konuştu.
     Şimdiden öğrencileri Türkiye Yarı Finaline hazırlandıklarını belirten Sultan Alparslan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Özcan Yetkiner ise, bölge birincisi olarak 11 Şubat 2013 tarihinde Çorumda yapılacak yarı final karşılaşmasına katılacaklarını söyledi.
     Törene, İl Mili Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Liseler Arası Futbol Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER