LÖSEVin Antalya şubesi açıldı

LÖSEVin Antalya şubesi açıldı


ANTALYA (A.A) - LÖSEV, ülke genelindeki beşinci şubesini Antalyada açtı.
     Şirinyalı Mahallesindeki şube açılışına Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin, LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, lösemilili çocuklar ve aileleri katıldı.
     Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, LÖSEVin Antalyaya çok daha önce gelmesi gerektiğini belirterek, Geç kalınmış bir şeyler varsa el birliğiyle, gönül birliğiyle ve sizlerin destekleriyle ortadan kaldıracağız dedi.
     Dünyadaki en kıymetli varlıkların çocuklar olduğunu vurgulayan Tütüncü, Aslında toplumların istikbale yönelik en büyük güçleri çocuklarıdır. Çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, istikbale doğru yürüyüşü çok daha güçlü kılacaktır. Konu çocuklarla ilgili sosyal bir proje olursa imkanlarımızı zorlamak suretiyle neler yapabiliriz diye bir araştırmanın içine girmeye hazırız diye konuştu.
     Tütüncü, bu tür çalışmalara devam edeceklerini dile getirerek, şunları söyledi:
     Sizlerle bir hayalimi paylaşmak istiyorum. Bazı şehirlerde çok büyük tedavi köyleri, sosyal amaçlı tesisler yapılıyor. İnşallah Antalyaya da bunu sizlerin destekleriyle yapalım, kazandıralım istiyorum. Bunun için ben de bir LÖSEV gÖnüllüsüyüm ve her türlü desteği vereceğim.
     Üstün Ezer de Antalyada olmaktan ve LÖSEVin şubesini açmaktan gurur duyduğunu vurgulayarak, Mücadelenin içinde bu vakfı kurdum ve bir bilinç oluştu. Toplum sahip çıktı. Bugün yüzde 91i aşan oranda tedavide başarı elde ettik. Avrupa ve Amerikanın üzerindeyiz dedi.
     Artık lösemili çocuklara ölecek gözüyle, acıyarak bakılmadığını ifade eden Ezer, şöyle konuştu:
     Onlara artık umut olarak bakılıyor, iyileşen çocuklarımızı destekliyor ve kucaklıyoruz. Artık bütün toplum böyle oldu. Hakan Tütüncüye özellikle teşekkür ediyorum. Çünkü bütün işlerini iptal etti ve çocukların ayağına kadar geldi. Antalyaya 5 senedir gelmeye çalışıyoruz, ama bizden kaynaklanmadı. Tuttuğumuz bütün dairelerin ev sahipleri daha sonra vazgeçtiler. Bizim hedefimiz de okul yapmak, sosyal tesis yapmak, hastane yapmak var, ama artık top Antalyalılarda.
    
     Muhabir: Antalya
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber LÖSEVin Antalya şubesi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER