LÖSEV İyilikler Tırı Konyada

LÖSEV İyilikler Tırı Konyada -Anadoluya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı projesi kapsamında, 238 lösemili çocuk ve ailelerine yardım dağıtıldı


KONYA (A.A) - Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İyilikler Tırı, Konyaya geldi.
     Anadoluya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı projesi kapsamında, Türkiyenin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelere yardımlar ulaştırılıyor.
     Projenin Konya ayağı için Mevlana Kültür Merkezine gelen LÖSEV İyilikler Tırındaki gıda, tekstil, kırtasiye, oyuncak, temizlik malzemesi, mobilya ve beyaz eşya gibi yardım malzemeleri, LÖSEVe kayıtlı 238 lösemili çocuk ve ailelerine dağıtıldı.
     Dağıtım töreninde konuşan LÖSEV İç Anadolu Bölge Sorumlusu Öznur Kaçma, lösemili çocuklar ve ailelerine yardımları bire bir ulaştırmak adına böyle bir etkinliği düzenlediklerini söyledi.
     LÖSEV İyilikler Tırının Konyaya ikinci kez geldiğini ifade eden Kaçma, hedeflerinin, Konyadaki tüm lösemili çocuklar ve ailelerine ulaşmak olduğunu vurguladı.
     LÖSEV Konya Temsilcisi Hidayet Güçyetmez de LÖSEV ile ilk kez kendi çocuğunun hastalığı nedeniyle tanıştığını, sorumlu olduğu süre içinde birçok lösemili çocuk ve aileye ulaştıklarını dile getirdi.
     Hediyelerini alan lösemili çocuklar büyük sevinç yaşarken, aileleri de LÖSEV yetkililerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber LÖSEV İyilikler Tırı Konyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER