Lübnanda kaçırılan Türk işadamının serbest bırakılması

Lübnanda kaçırılan Türk işadamının serbest bırakılması -Serbest bırakılan işadamı Tekin, Lübnan Başbakanı Necib Mikatinin özel uçağıyla Dalaman Havaalanına indikten sonra Marmaristeki evine geldi -İşadamı Tekin: -İki hükü


MUĞLA (A.A) - Lübnanda serbest bırakılan Türk işadamı Aydın Tufan Tekin, Lübnan Başbakanı Necib Mikatinin özel uçağıyla Dalaman Havalimanına indikten sonra Marmaristeki evine geldi.
     Havalimanında annesi Güldane Tekin ve babası Mahmut Tekin ile buluşan Aydın Tufan Tekin, daha sonra Marmarisin İçmeler beldesindeki evine geldi. Burada yakınları, arkadaşları ve komşuları tarafından alkışlarla karşılanan Tekin, sevenleriyle kucaklaştı.
     Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tekin, Türk ve Lübnan hükümetlerini kastederek Bu zor günlerde bana destek oldukları ve ailemin yanında oldukları için çok teşekkür ederim. İki hükümet de çok çalıştı ve bir çok insan bu konuda görev aldı. Başarılı olduk, buradayım ve ailemle birlikteyim dedi.
     27 gün süren esaretinde zor günler geçirdiğini ve aklına bir çok şeyin geldiğini anlatan Tekin, Günleri, saatleri ve dakikaları sayıyorsunuz. Gelişmeleri takip ediyorsunuz. Gelişmeler güzel olunca seviniyorsunuz, kötü olunca bunalıyorsunuz. Ama hepsi geçti diye konuştu.
     Tekin, kendisini kaçıran ailenin bazı üyelerinin, kendisini öldürmeyeceklerini söylediğini belirtti.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER