Maçın ardından

Maçın ardından -Gaziantepspor Teknik Direktörü Karaman: İlk yarıda oyunun bazı bölümleri bana zevk verdi, ancak ikinci yarıda vasat bir oyun sergiledik -Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Çok iyi konsantre olduk, bilhass


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sivasspor maçının ilk yarısında oyunun bazı bölümlerinin kendisine zevk verdiğini, ikinci yarıda ise vasat bir oyun sergilediklerini söyledi.
     Karaman, 1-0 mağlup oldukları Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk maçta evlerinde 3 puanla tanışmak istediklerini, ancak başarılı olamadıklarını belirtti.
     Sivassporu galibiyet için tebrik eden Karaman, İlk yarıda gol atmamız gereken önemli pozisyonlar vardı. O pozisyonlarda şanssızdık. İkinci yarıda kornerden gelen gol kabullenilebilir değildi. Rakibimizin çok iyi savunma yaptığını gördük. Etkin olmamız gerekiyordu, maalesef olamadık. İlk 45 dakikaya bakıldığında iyiydik. İlk yarıda oyunun bazı bölümleri bana zevk verdi, ikinci yarıda vasat bir oyun sergiledik. Birkaç transfer daha yapabiliriz. En az iki oyunca daha almamız şart dedi.
     Gaziantepsporun yeni transferlerinden İbricic de şansız bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, Özellikle ilk yarı iki net pozisyonumuz vardı, bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda ise ummadığımız bir gol yedik. Neredeyse hiç pozisyon vermeden yenildiğimiz bir maç oldu. Üzgünüz, ilk maçta kendi evimizde yenilmek istemezdik diye konuştu.
     Şenol Can da Sezona 3 puanla başlamak istiyorduk. İyi başladık, ilk yarıda pozisyonlarımızda vardı. Sivasspor kalemize gelmeden bizi yendi diyebiliriz ifadelerini kullandı.
    
     -Sivasspor cephesi-
    
     Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da Gaziantepsporun kaliteli oyunculardan oluşan bir ekip olduğuna işaret ederek, Çok iyi konsantre olduk, bilhassa oyunun ikinci yarısında çok iyi oynadık dedi.
     Kaptığımız topları biraz daha iyi kullansaydık daha farklı skorla buradan ayrılabilirdik diyen Çalımbay, Önemli olan istikrarı devam ettirmek. İnşallah daha iyi konuma geleceğiz diye konuştu.
     Sivassporlu Uğur Kavuk da lige iyi başlamanın önemli olduğunu söyledi.
     Kavuk, İyi konsantre olduk, taraftarımız çok daha iyi Sivasspor izleyecek. Zor bir deplasmandı, bunu biliyorduk. Golü bulduktan sonra kapandık. İyi bir mücadele oldu. Burada uzun zamandan beri kazanamıyorduk, kazanmayı başardık dedi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Mehmet Güldaş / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER