Maçın ardından

Maçın ardından -Manisaspor Teknik Direktörü Erginer: "İstediğimiz mücadeleyi gösteremedik, kötü oynadık" -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: "Oyun anlayışını sahaya daha iyi yansıtan taraf olduk"


MANİSA (A.A) - Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 2-1 mağlubiyetle tamamladıkları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, sahada istedikleri mücadeleyi ortaya koyamadıklarını, kötü bir oyun sergilediklerini söyledi.
     Erginer, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Kayseri Erciyesspor maçının mutlaka kazanmaları gereken bir karşılaşma olduğunu ancak istediklerini oyunu sahada sergileyemediklerini ifade etti.
     Oyunda yeterli direnci gösteremediklerini belirten Erginer, "Bu maçtan 3 puan alsaydık Play-offu garantilemiş olacaktık. İstediğimiz mücadeleyi gösteremedik, kötü oynadık. Play- off zora girdi, her şey son haftaya kaldı. Haftaya telafi etmemiz gerekiyor" dedi.
    
     -Kayseri Erciyesspor Cephesi
    
     Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, oyun anlayışını sahaya daha iyi yansıtan taraf olduklarını belirtti.
     Liderlik için galibiyetin önem taşıdığını ifade eden Özköylü, "Son haftalarda biz de şanssızlık yaşadık, Manisaspor da yaşadı. Onlar da üst lige çıkan takımlardan biri olabilirdi. Bizden daha fazla hata yaptılar" dedi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Serdar Yılmaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER