Maçın ardından

Maçın ardından -Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa: Spor Toto Kupasını yük olarak görmüyoruz -Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: Kazanmayı hak ettik


GAZİANTEP (A.A) - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Spor Toto Kupasını yük olarak görmediklerini, kupanın kendileri açısından faydalı olduğunu söyledi.
     Çapa, Gaziantepspora 2-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Spor Toto Kupasının kulüpler tarafından ne amaçla değerlendirildiğinin önemli olduğunu belirterek, Bu turnuvada iddialı olup turnuvayı kazanmak bir hedef olabilir ya da gelecek sezonun hazırlığını yapmak ve genç futbolculara şans vermek olabilir. Biz ikincisini seçtik dedi.
     Kupa maçlarından önce altyapıdaki gençlere şans vereceklerini ve onları heyecanlandıracaklarını açıkladıklarını kaydeden Fuat Çapa, Spor Toto Kupasını teknik ekibimle birlikte yük olarak görmüyoruz. Gelecek sezon adına bu tür maçların bize bilgiler verdiğine inanıyoruz. Hangi futbolcuların (A) takımda şans bulabileceğini de bu süreçte görmüş oluyoruz diye konuştu.
    
     -Gaziantepspor cephesi-
    
     Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise oynadıkları futbolla karşılaşmayı kazanmayı hak ettiklerini dile getirdi.
     Maçın ilk yarısında iyi oynayan ekibin Gaziantepspor, ikinci yarıda ise rakibin üstün oynadığını ve kendilerinin de oyunu kontrol ettiği anların olduğunu ifade eden Karaman, sözlerini şöyle tamamladı:
     Genç oyuncular çıkar mı çıkmaz mı diye bakıyoruz. Gençlerbirliği bugün bizden daha fazla genç oynattı. Biz de oynattık. Artık son hafta kendi evimizde oynayacağımız maçı en iyi şekilde atlatıp, sonuçlara bakacağız.
     (MSA-HÜY-ADA)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER