Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: -Ligimizin bence en iyi takımıyla yaptığımız maçta puan aldığımız için seviniyoruz -Son dakikalarda gelen gol için sürpriz diyebilirsiniz ama bizim için sürpriz değil.


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, deplasmanda 1-1 berabere tamamladıkları Galatasaray maçında kazandıkları puandan memnun olduklarını söyledi.
     Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, Ligimizin bence en iyi takımıyla yaptığımız maçta puan aldığımız için seviniyoruz dedi.
     Galatasarayın çok iyi bir takım olduğunu dile getiren Yanal, şunları söyledi:
     Son maçlarında aldığı sonuçlara bakarak Galatasarayı değerlendirmek yanıltıcı olur. Her takımda zaman zaman düşüşler mutlaka olacaktır. Ligde ve Avrupada kazanamadılar ama bugün gördük ki ofansif yönleri çok güçlü. Bugün biz iyi savunma yaptık. Eğer bugün hücumda daha etkili olabilsek, sonuç farklı da olabilirdi. Gol yediğimiz dakikaya kadar pozisyon vermedik. İlerleyen haftalarda daha iyi bir takım olacağız. Son dakikalarda gelen gol için sürpriz diyebilirsiniz ama bizim için sürpriz değil. Biz o golü bekliyorduk. Bence biz bugün planımızda başarılı olduk.
     Ersun Yanal, (A) Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcının kadro tercihiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine ise, zaman zaman oyuncular üzerinden eleştiriler yapıldığını ve kendi döneminde de Hakan Şükürle ilgili benzer bir durum yaşandığını aktararak, Avcının tercihlerine saygı duyulması gerektiğini vurguladı.
    
     -Erkan Zengin: Puanla döndüğümüz için mutluyuz-
    
     Galatasaray karşısında Eskişehirsporun beraberlik golünü atan Erkan Zengin, takım olarak iyi savunma yaptıklarını aktarırken, Galatasaraya fazla pozisyon vermedik. Çok pozisyona girmedik ama hedefimiz puanla dönmekti. Galatasaray golü atınca ileri gitmeye başladık ve istediğimiz golü bulduk. Puanla döndüğümüz için çok mutluyuz diye konuştu.
     Eskişehirsporlu futbolcu Jerry Akaminko ise Galatasaray maçının zorlu geçeceğini bildiklerini anlatarak, Biz de ona göre hazırlandık. Geriye düşmemize rağmen oyunu bırakmadık ve daha fazla mücadele ettik. Beraberliği yakaladık. Tüm takım arkadaşlarım iyi oynadı dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Duman / Serdal Kalaycı
     Yayıncı: Erdal Turanlı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER