Maçın ardından

Maçın ardından -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: Bizim neler yapabileceğimiz önemli. Bana göre ligin üzerinde bir maç oldu -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: 5 haftalık galibiyetle buraya geldik. Bugün o


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde, sahasında Adana Demirsporu 1-0 yenen Bucasporda, teknik direktör Sait Karafırtınalar, ligin üzerinde bir maç oynadıklarını söyledi.
     Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Karafırtınalar, Bizim neler yapabileceğimiz önemli. Bana göre ligin üzerinde bir maç oldu. Oyuncularımı kutluyorum. Bu takımda şampiyonluk havası var. İnşallah böyle devam eder dedi.
     Bucasporlu futbolcu Efe ise rakibe fazla pozisyon vermediklerini belirterek, Öncelikle arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizim çok kaçırdığımız pozisyonlarımız oldu. Maç, 3 yada 4 sıfır bitebilirdi. 1-0lık sonuçla üç puan bizim oldu diye konuştu.
    
     -Adana Demirspor cephesi-
    
     Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, maç sonrasında şunları söyledi:
     5 haftalık galibiyetle buraya geldik. İlk yarı çok iyi başlayamadık. İkinci devrede daha iyi oyun sergiledik. Gol pozisyonlarına girdik, fakat başarılı olamadık. Bucaspor çok istekliydi. Onları kutluyorum. Önümüzdeki süreçte daha iyi bir futbol sergileyeceğiz. İkinci yarıda oyuncularımızın isteği maçı çevirmeye yetmedi. Bugün oyuncularımız kötü oynama hakkını kullandı.
     Adana Demirsporlu futbolcu Junıor da maçın zor olacağını bildiklerini ifade ederek, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Ali Rıza Karasu / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER