Maçın ardından

Maçın ardından -Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Acer: Çalıştığım kulüplerdeki tecrübemi burada çok iyi kullanmak istiyorum -Samsun Basketbol Başantrenörü Kumbasar: Bugün az hata yapan takımın kazanacağını söyledik.


SAMSUN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Samsun Basketbolu 68-56 yenen Homend Antakya Belediyesinin başantrenörü Hakan Acer, Çalıştığım kulüplerdeki tecrübemi burada çok iyi kullanmak istiyorum dedi.
     Acer, Antakya Spor Salonundaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, tek antrenmanla maça çıktıkların belirterek, müsabaka içinde kopukluklar yaşadıklarını, bu nedenle yakaladıkları 15 sayılık farkın bir ara 5e kadar indiğini söyledi.
     Göreve yeni geldiğini hatırlatan Acer, Çalıştığım kulüplerdeki tecrübemi burada çok iyi kullanmak istiyorum. Burası da benim için şans. İnşallah daha iyi olacağını düşünüyorum. Perşembe oynayacağımız maça 3 gün süremiz olacak. Bu 3 günü çok iyi değerlendireceğiz. Daha önce Galatasarayda çalıştığım dönemde, Avrupa Kupasında ilk maçım Chevakataya karşıydı. O takımla eşleşip turu ben geçmiştim. Hem çeyrek finale hem yarı finale benim başantrenörlüğüm sayesinde kalınmıştı. Bunun da bende ayrı bir öz güveni var. Euro Lig ve Euro Cupta 6 sene çalıştım. Oradaki tecrübelerimi buraya aktarmak istiyorum diye konuştu.
    
     -Samsun Basketbol cephesi-
    
     Samsun Basketbol Başantrenörü Murat Kumbasar ise rakip takım oyuncularının, yeni antrenörlerine kendilerini ispatlamak için bütün varlıklarıyla oyunda olacaklarını ve buna karşı sert müdafaa yapmaları gerektiğini bildiklerini söyledi.
     Homend Antakya Belediyesi ile Samsun Basketbolun istatistiklerinin birbirlerine benzer olduğunu ifade eden Kumbasar, Bu yüzden bugün az hata yapan takımın kazanacağını söyledik. Ama maalesef biz çok hata yaptık. Buna rağmen oyuncularımızın gayreti, çabası beni mutlu etti. Benim de başantrenör olarak burada ilk görevim. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. Bu maçlardan ders çıkaracağız. Bunun sonucunda da daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Emin Sansar / Ömer Yıldız
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER