Maçın ardından

Maçın ardından -Kayseri KASKİ başantrenörü Ayhan Avcı: -Bu skorla bitmesi gayet güzel -TED Ankara Kolejliler başantrenörü Kaan Artun: -Takımımın oynadığı basketboldan dolayı son derece üzgünüm


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Kayseri KASKİnin başantrenörü Ayhan Avcı, 84-63 kazandıkları TED Ankara Kolejliler maçına ilişkin, Bu skorla bitmesi gayet güzel dedi.
     Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, TED Ankara Kolejliler karşılaşmasını kazanarak, ligdeki 8. galibiyetlerini almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
     Oyuncularının maçın genelinde gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu dile getiren Avcı, 21 sayı fark, keyifli bir skor. Çünkü TED Ankara Kolejliler güçlü bir ekip. Bu skorla bitmesi gayet güzel. Maçta herhangi bir oyuncumuzun sakatlanmaması da bizim açımızdan çok iyi. Artık bundan sonra 26 Aralık Çarşamba günü oynayacağımız Tarsus Belediye maçına bakacağız. Ligin ilk devresinin sona ermesi için önümüzde 3 maç kaldı. O maçları da kazanarak devreyi güzel bir şekilde kapatmak istiyoruz diye konuştu.
    
     -TED Ankara Kolejliler cephesi-
    
     TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Kaan Artun ise maçı farklı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.
     Sezonun en kötü maçlarından birini oynadıklarına değinen Artun, şunları kaydetti:
     Buraya gelirken rakibimizin gücünün farkındaydık. Kayseri KASKİ çok başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Avrupada çeyrek finale yükselen ve ligde de 3. sırada bulunan bir takıma karşı oynadık. Buna göre hazırlandık ama kaybettik. Bugün takımımın oynadığı basketboldan dolayı son derece üzgünüm. Biz bu kadar kötü basketbol oynayan bir takım değiliz. Bu sezon belki de ilk kez takımımı bu kadar kötü ve dağınık gördüm. En kısa zamanda hatalarımızı düzelterek, önümüzdeki maçlara bakacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER