Maçın ardından

Maçın ardından -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya: -Kendi seyircimiz önünde yeni göreve başlayan yönetimimize 3 puan armağan etmek istiyorduk ancak olmadı


ADANA (A.A) - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Kendi seyircimiz önünde yeni göreve başlayan yönetimimize 3 puan armağan etmek istiyorduk ancak olmadı dedi.
     Kaya, maçın ardından GAP Arena Stadyumunda düzenlediği basın toplantısında, maçtaki kazanma azmi ve mücadele hırsından dolayı bütün futbolcularını tebrik etti.
     Kendi seyircimiz önünde yeni göreve başlayan yönetimimize 3 puan armağan etmek istiyorduk ancak olmadı diyen Kaya, ancak ikinci yarının ilk maçı için 1 puanın bile çok önemli olduğunu belirtti.
     İlerleyen haftalarda eksiklerini tamamlamaları halinde 3 puana ulaşacaklarını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Yeni göreve gelen yönetimimiz transfer yapmak istiyor. Ben de bunun için üçüncü yabancı futbolcu hakkımı Türk Cumhuriyetlerden bir futbolcuyu transfer ederek kullanmak istiyorum. Takımın ahengini bozmayacak, tribünleri ayağa kaldıracak futbolcu alacağız. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor. Ancak biraz zaman lazım. Ancak esas olan elimizdeki futbolcularımızın bütünlüğünü sağlamaktır.
    
     -Adanaspor cephesi
    
     Adanaspor Yardımcı Antrenörü Cevdet Çapar ise ikinci yarının ilk maçında deplasmanda alınan 1 puanın iyi bir sonuç olduğunu belirtti.
     Maçın geneline baktıklarına futbolcularının 3-4 gol pozisyonu bulduğunu ancak değerlendiremediklerini dile getiren Çapar, sahanın zemininin iyi oyuna müsaade etmediğini kaydetti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER