Maçın Ardından

Maçın Ardından -Yeşilgiresun Belediyespor Antrenörü Platin: -Bu maç bize şunu gösterdi ki biz ligin en iyi 3 veya 4 takımından biriyiz


GİRESUN (A.A) - Türkiye Basketbol 2. Liginde sahasında Maçkolik.com Uşak Üniversitesini 71-69 yenen Yeşilgiresun Belediyesporun Antrenörü Yücel Platin, Bu maç bize şunu gösterdi ki biz ligin en iyi 3 veya 4 takımından biriyiz dedi.
     Platin, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 1. Lig maçları düzeyinde bir karşılaşma oynandığını ve bundan çok keyif aldığını söyledi.
     Maçı kazanarak ligde 4üncülüğe yükseldiklerini ve play-off yolunda önemli bir adım atmış olduklarını ifade eden Platin, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Böyle bir takıma karşı kazandığımız için ayrı bir mutluluk duyuyorum. Bazı maçlar şansız geçer, bu da o maçlardan biriydi. Onların top kullanma sayısı bizden daha fazla. Çok hücum ribaundu verdik. Bu maç bize şunu gösterdi ki biz ligin en iyi 3 veya 4 takımından biriyiz. Ligdeki maçlar kolay görünse bile önümüzde çok zorlu maçlar var. Takımlar play-off ve ligde kalma amacıyla daha iyi oynayacaklar. Ayrıca bugün burada inanılmaz güzel de bir seyirci vardı. Seyircilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.
     Maçkolik.com Uşak Üniversitesi antrenörü Oğuz Bulkaz ise karşılaşmada Eurolig maçlarındaki coşkuyu yaşadıklarını dile getirerek, İki takım da maça iyi hazırlanmış durumdaydı. Son topumuz girmedi. Giresuna başarılar diliyorum, umarım istedikleri yerde olurlar dedi.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER