Maçın ardından

Maçın ardından -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya: İyi bir başlangıç yapmak gerekiyordu. Şimdi bunu elde ettik. Bundan sonrası da seriyi yakalamak -Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker:


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, Torku Konyasporu 1-0 yendikleri maçla ilgili, İyi bir başlangıç yapmak gerekiyordu. Şimdi bunu elde ettik. Bundan sonrası da seriyi yakalamak dedi.
     Kaya, maç sonu düzenlenen basın toplantısında, stresle başladıkları maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Son 2 haftada alınan mağlubiyet nedeniyle stresli başladıkları maçta, futbolcuların üst sınıf mücadele ederek golü bulduğunu ifade eden Kaya, İkinci yarıda da yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik, belki 2 ya da 3üncü golü bulabilirdik. İyi bir başlangıç yapmak gerekiyordu. Şimdi bunu elde ettik. Bundan sonrası da seriyi yakalamak. Bu gücümüz var. İnşallah isteğimiz hedefe varırız diye konuştu.
    
     -Torku Konyaspor cephesi-
    
     Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker de, haftalardan beri gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk yarı daha iyi oynadıklarını belirten Tütüneker, iki toplarının direkten döndüğünü, bir pozisyonda da kaleciyle karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.
     Haftalardan beri gol atamama sıkıntısı yaşadıklarını dile getiren Tütüneker, Yabancı bir oyuncu transferi yaptık. İnşallah takıma katkı sağlar. İkinci yarı her iki takımda da iyi oynamadı. Galip gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor oldu, tebrik ediyorum dedi.
     Ligin üst sıralarını hedeflediklerini vurgulayan Tütüneker, Mücadelemizi verip, hedefe varmak için çalışacağız. Ligde 2 hafta mağlup olunca ya da 2 hafta galip gelince farklı yerlere gelebiliyorsunuz. Bizim oyunumuz çok kötü değil. Öyle ya da böyle gol bulamıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER