Maçın ardından

Maçın ardından -Kayseri KASKİ Başantrenörü Ayhan Avcı: İyi oyunun sonunda güzel bir galibiyet aldık -Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun: -Kötü bir mağlubiyet oldu


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Başantrenörü Ayhan Avcı, 72-68 kazandıkları Galatasaray maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, İyi oyunun sonunda güzel bir galibiyet aldık dedi.
     Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamada, ligde 16. hafta sonunda 13. galibiyetlerini alarak 2. sıraya yükselmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.
     Maçın genelinde oyunun hakiminin kendileri olduğunu dile getiren Avcı, şunları söyledi:
     Son 20 gündür iyi bir hava yakaladık. Ligde ve Avrupada çok iyi gidiyoruz. Galatasarayın kadrosu belli, güçlü bir takım. Oyuncularım bugün çok iyi mücadele etti. İyi oyunun sonunda güzel bir galibiyet aldık. Akılı oynadık, sahada ne yapılması gerekiyorsa hepsini yerine getirmeye çalıştık. Bu galibiyet, MBK Ruzomberok ile 7 Şubatta oynayacağımız FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçı öncesi büyük moral oldu.
     Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise Kayseri KASKİyi galibiyetten dolayı kutlayarak, şunları kaydetti:
     Kötü bir mağlubiyet oldu. İyi hazırlanmıştık, ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rakibimiz çok iyi mücadele etti, çok iyi oynadı. İstediğimiz gibi defans yapamadık, Kayseri KASKİ rahat hücum yapabildi. Kazanmak için gelmiştik, ama olmadı. Yaptığımız basit hatalardan dolayı mağlup olduk. Bu maçtan çıkaracağımız dersler var. Bundan sonra daha çok çalışacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER