Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: Malatyaya füze kalkanı ve diğer illere Patriotların yerleştirilmiş olması, büyük olayların ön hazırlığıdır (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Malatyaya füze kalkanı ve diğer 3 ilimize Patriotların yerleştirilmiş olması, büyük olayların ön hazırlığıdır dedi.
     Partisinin Kocaeli İl Kongresine katılan Kamalak, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye meselesiyle Türkiyenin adım adım savaşa sürüklenmek istendiğini kaydetti.
     İsrailin Şama bu amaçla saldırdığını anlatan Kamalak, Suriye gerçeği, Büyük İsrail Devletinin kurulmasıdır. Bu amacın gerçekleşmesi için Türkiyenin bölünmesi lazım. Türkiyenin bölünmesi için de savaşa girmesi lazım. Tıpkı, Osmanlı Devletinin 1. Dünya Savaşına girdiği gibi. Bunlar ön hazırlıklardır. Asıl hareket daha sonra olacaktır. Malatyaya füze kalkanı ve diğer 3 ilimize Patriotların yerleştirilmiş olması, büyük olayların ön hazırlığıdır diye konuştu.
     Yeni anayasa çalışmalarına da değinen Kamalak, Milli Görüşün olmadığı yerde anayasa yapılamaz dedi.
     Kamalak, AK Parti hükümetinin daha önce yaptığı anayasa değişikliklerinin, Milli Görüşün hazırladığı taslaklardan alınarak yapıldığını savunarak, Hani BDPlilerin dokunulmazlıkları kalkacaktı. Şimdi yeni anayasa için BDPlilerden destek alıyor diye konuştu.
     Kongrenin yapıldığı Sabancı Kültür Merkezinde İl Başkanlığı yarışında 2 adayın çıkmasından dolayı üzüntü duyduğunu dile getiren Kamalakın konuşması sırasında iki adayın taraftarlarının sözlü olarak tartıştıkları gözlendi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER