Maçın ardından

Maçın ardından -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: -Bizim için final müsabakasıydı. Böyle bir müsabakayı kaybettiğimiz için çok üzgünüm -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: -İyi bir futbol ile böylesine zor bir


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun teknik direktörü Mustafa Uğur, Bizim için final müsabakasıydı. Böyle bir müsabakayı kaybettiğimiz için çok üzgünüm dedi.
     Uğur, 3-1 kaybettikleri Kayseri Erciyesspor maçının ardından yaptığı açıklamada, iyi başladıkları maçta ummadıkları bir anda gol yediklerini belirtti.
     İlk golü yedikten sonra sıkıntılı bir ilk yarı geçirdiklerini anlatan Uğur, şöyle konuştu:
     Bizim için final müsabakasıydı. Böyle bir müsabakayı kaybettiğimiz için çok üzgünüm. Belki haftalardır bu kadar iyi başladığımız maç olmamıştı. İki takım da üst düzeyde bir müsabaka oynadı. İkinci yarının başında bireysel hatalar çok yaşandı ama sonuçta sahada mücadeleyi bırakmayan bir Adana Demirspor vardı. Zaman zaman moral bozukluğu motivasyonumuzu etkiledi. Basit hatalar sonucu 2. ve 3. golü de yedik. Böyle bir takıma karşı basit hata yaparsanız bunun bedeli ağır olur.
     Uğur, Juniorun gördüğü kırmızı kartın hatırlatılması üzerine, Öğrendiğimize göre tükürmüş. Ben haklı bir kırmızı kart olduğunu düşünüyorum, çünkü futbol şube sorumlumuz tükürdüğünü görmüş ifadesini kullandı.
    
     -Kayseri Erciyesspor cephesi-
    
     Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü de çok iyi bir seyirci önünde maçın oynandığını vurgulayarak, Adana Demirspor taraftarlarının takımlarını çok iyi desteklediğini söyledi.
     Taktiksel planı oyuncularının mükemmele yakın uyguladığını ve rakibe oynama şansı vermediklerini anlatan Özköylü, İyi bir futbol ile böylesine zor bir deplasmandan 3 puan almak çok önemli. Her iki takım için zor bir maçtı ama biz daha iyi oynadık, daha çok topa sahip olduk. Oyuncularımı kutluyorum, keyif veren bir oyundu diye konuştu.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık / Volkan Kaşik / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER