Maçın ardından

Maçın ardından -TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Tok: -Buraya puan almak için gelmiştik. Galip gelseydik çok daha rahatlayacaktık -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Çetiner: -Çok istememize ve rakip kalede çok fazla


KÜTAHYA (A.A) - TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, 0-0 biten Şanlıurfaspor maçıyla ilgili galip gelmek istediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.
     Tok, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu bildirdi.
     Oyunun çok az bir kısmında kötü oynadıklarını belirten Tok, İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle oyunu dengeledik. Buraya puan almak için gelmiştik. Galip gelseydik çok daha rahatlayacaktık. Çünkü alt sıradaki takımlar da puan kaybetmişti. Yenilmeyen bir takım olmak istediğimizi daha önce de söylemiştik. Bunu devam ettirmek istiyoruz dedi.
    
     -Şanlıurfaspor cephesi-
    
     Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner de çok istemelerine ve rakip kalede çok fazla oynamamıza rağmen gol atmayı başaramadıklarını anlattı.
     Saha ve seyirci avantajını kullanarak rakibi yenmek istediklerini ancak başarılı olamadıklarını dile getiren Çetiner, oyuncularının mücadelesinden son derece memnun olduğunu kaydetti.
     Çetiner, şöyle konuştu:
     Kazanmayı çok istediler ve son derecede disiplinli oynadılar. Maçın genelinde top bizim takımdaydı ancak son hareketleri yapamayınca, maalesef gol atamayınca 3 puan alamıyorsunuz. Çok istememize ve rakip kalede çok fazla oynamamıza rağmen maalesef gol atmayı başaramadık. Ama ben Şanlıurfasporun her geçen gün daha iyiye gittiğini gözlemliyorum.
     Maçın ardından taraftarların gösterdiği tepkiye de değinen Çetiner, bu tür davranışlardan vazgeçilip oyunculara destek verilmesini istedi.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER