Maçın ardından

Maçın ardından -Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Yıldırım: -Eyüpspor karşısında kazandık, inşallah pazar günü deplasmanda oynayacağımız maçı da kazanıp, stresten kurtulmak istiyoruz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübünün teknik direktörü Ahmet Yıldırım, Eyüpsporu 3-1 mağlup ettiklerini belirterek, Yeni Malatyaspor ile yapacakları maçı kazanarak stresten kurtulmak istediklerini söyledi.
     Yıldırım, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolcuların Eyüpspor karşısında kalitelerini sahaya yansıttıklarını ifade ederek, her maça ciddiyetle hazırlandıklarını anlattı.
     Geçen hafta Anadolu Selçukluspor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Yıldırım, futbolcularının bugün iyi mücadele ettiğini bildirdi.
     Yıldırım, futbolcularının en iyi maçlarından birini bugün oynadığını vurgulayarak, Oyuncularımız istekli ve arzulu olursa her maçı kazanabilecek kalitemiz var. İnşallah bundan sonra da kalitemizi sahaya yansıtıp maçlarımızı kazanırız çünkü hiçbir maç kolay değil. Konsantre olarak maçlara iyi hazırlanmak çok önemli. Eyüpspor karşısında kazandık, inşallah pazar günü deplasmanda oynayacağımız maçı da kazanıp, stresten kurtulmak istiyoruz diye konuştu.
     Körfez Futbol Kulübü futbolcusu Erman Ergin de önemli bir maça çıktıklarına işaret ederek, Eyüpspor karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti.
     Ligin son haftalarına girildiğini, her maçın önem kazandığını anlatan Ergin, takımın kalitesine yakışan futbol oynadıklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER