Maçın ardından

Maçın ardından -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: "Bu galibiyetle şampiyonluk yolunda çok önemli adımlar attık" -Kartalspor Teknik Direktörü Altıparmak: "Maçı çok talihsiz bir şekilde kaybettik" (Fotoğraflı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 1-0 kazandıkları Kartalspor maçına ilişkin, şampiyonluk yolunda çok önemli adımlar attıklarını söyledi.
     Özköylü, maçın ardından yaptığı açıklamada, galibiyetle Süper Lig yolundaki iddialarını gösterdiklerini belirterek, "3 puanı taraftara armağan ediyorum. Kazanmak çok güzel. Buna çok ihtiyacımız vardı. Özellikle rakiplerimizin puan kaybetmesinden sonra bizim kazanacağımız 3 puan avantaj oldu. Maç boyunca çok iyi mücadele ettik ve kazanan biz olduk" diye konuştu.
     Avantaj elde ettiklerini ancak henüz ligin bitmediğini ifade eden Özköylü, 4 maçımız daha var ve çok önemli rakiplerle oynayacağız. 3 puan bizi biraz rahatlattı, takımın üzerindeki baskıyı hafifletti. Artık daha dikkatli olmalıyız dedi.
    
     -Kartalspor-
    
     Kartalspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise çok iyi oynadıkları bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
     Futbolcularını, gösterdikleri mücadele için kutlayan Altıparmak, şöyle konuştu:
     "Ligde kalma mücadelemiz açısından final niteliğinde bir maçtı. Kayseri Erciyesspor ligin en çok gol atan takımı. Böyle bir rakibe hiç pozisyon vermedik. 90. dakikada beklemediğimiz bir şekilde gol yedik. Böyle bir sonuç beklemiyorduk. Deplasmanda oynanabilecek en iyi oyunu sergiledik. Maçı çok talihsiz bir şekilde kaybettik. Dünyanın sonu değil, artık kalan 4 maça bakacağız."
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER