Maçın ardından

Maçın ardından -Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Maçta ikinci golü bulmamız oyunun akışını değiştirdi" (Görüntülü)


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde, Beşiktaşı 4-1 yenen Akhisar Belediyesporun teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Maçta ikinci golü bulmamız oyunun akışını değiştirdi" dedi.
     Hamzaoğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, golü erken bulduklarını ve geri çekildiklerini ancak sonrasında Beşiktaşın gol attığını söyledi.
     Rakip 10 kişi kaldıktan sonra oyunun kontrolünü ele aldıklarını belirten Hamzaoğlu, "İstediğimiz şekilde geçen bir maç oldu. Futbolcularımı kutluyorum. Beşiktaşa da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
     Hamzaoğlu, bir soru üzerine, iyi futbol oynamalarının bir anda gerçekleşmediğine değinerek, şunları kaydetti:
     "Taşların yerine oturması için zamana ihtiyacımız vardı. Bu futbol, geçen seneden gelen bir ürün. Futbolcularımız oynadığı oyundan, mücadele etmekten keyif alıyor ve en önemlisi inanıyor. Sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu, futbolcularımın başarısıdır. Bugün Türkiyenin her yerinden telefon alıyorsak, bizi konuşuyorlarsa, doğru şeyler yapıyoruz. Bunları yapmaya devam edeceğiz. İnşallah ligi, aynı ligde gelecek sene devam edebileceğimiz bir konumda bitiririz."
     Galibiyetin çok önemli olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "4 golümüz de çok güzel oldu. Farklı bir skorla kazanmamız bizim için çok önemli. Ancak bu, sadece bir galibiyet. Önümüzde üç maç daha var, ciddiyetimizi korumamız lazım" dedi.
     Akhisar Belediyesporlu Ahmet Cebe ise çok iyi oynadıklarını, 3 puan kazandıkları için çok mutlu olduklarını ve herkesi yenebileceklerini söyledi.
     Sonko da futbolda hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösterdiklerini belirterek, aldıkları galibiyetin kendileri açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz/Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER