Makine ve metal sektörünün temsilcileri İzmitte

Makine ve metal sektörünün temsilcileri İzmitte bir araya geldi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Aktif Sanayici ve İş adamları Derneği (KASİAD) ve Avrasya Sanayici ve İş adamları Derneğinin (AVİAD) Makine ve Metal Meslek Komitesi üyeleri İzmitte bir araya geldi.
     KASİADda gerçekleşen toplantıda konuşan KASİAD Makine ve Metal Meslek Komitesi Başkanı Ertan Katık, komitenin kurulduğu günden bugüne bir çok etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, Doğu Marmarada bulunan 6 dernek ile Kocaelide sektörel iş forumu düzenleyerek birlikteliklerinin sağlanmasını, oluşan iş fikirlerinin değerlendirilmesini ve sektöre ait yeniliklerin gözlemlenmesini sağladıklarını söyledi.
     Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonuna (MARİFED) bağlı 32 dernek ile Kocaeli İnterteks Fuarında makine ve metal sektörüne yönelik iş forumu düzenlemeyi planladıklarını anlatan Katık, AVİADın İstanbulda etkin bir dernek olduğunu ve yaptıkları çalışmalarla uluslararası alanda ciddi bir mesafe katettiklerini ifade etti.
     AVİAD Makine ve Metal Meslek Komitesi Başkanı Cem Güler ise Kocaelinin sanayisi ile önde bir şehir olduğunu dile getirerek, özellikle Doğu Marmara bölgesinin makine, metal, kimya ve plastik sektörlerinde yoğunlaşmış durumda olduğunu kaydetti.
     KASİAD Genel Sekreter Yardımcısı ve Komite Koordinatörü Orhan Aydın da her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri toplantılarla çevre iller ile bütünleşmeye çalıştıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
     Gerçekleştirdiğimiz iş forumları ve organizasyonlarda ortaya çıkan sonuçlar bizleri daha büyük projelere yönlendirmiş durumda. Yakın zamanda makine ve metal sektöründe gerçekleştireceğimiz iş forumu Doğu Marmara için çok büyük önem arz ediyor. Komitelerimiz ile gerçekleşen sektörel iş birlikleri ile şirketler kuruldu. Bu işletmelerimiz şu anda yurt içinde ve yurt dışında çok önemli yol kat etmiş durumda. Onların bu başarılarının diğer komitelerimize ve üyelerimize örnek olmasını temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Makine ve metal sektörünün temsilcileri İzmitte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER