Malatyada spor

Malatyada spor -Boks İl Seçmeleri ve Atatürk Kupası Satranç Turnuvası sona erdi


MALATYA (A.A) - Malatya Boks İl Temsilciliği tarafından Türkiye Ferdi Büyük Erkekler Boks Şampiyonasına katılacak sporcuların belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen Boks İl Seçmeleri ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Atatürk Kupası Satranç Turnuvası sona erdi.
     Turgut Özal Kamp Merkezinde yapılan ve 2 gün süren Boks İl Seçmelerindeki karşılaşmalarda, 52 kiloda Muhammed Hasan Tüzün, 56 kiloda Taha Sucu, 60 kiloda Bulut Değirmenci, 64 kiloda Mehmet Acal, 69 kiloda Arif Erdoğan, 75 kiloda Süleyman Alkış, 81 kiloda Oğuz Tay, 91 kiloda Bilal Sofracı, +91 kiloda Furkan Kıvrık birinci oldu.
     Kilolarında birinci olan sporcular, 26 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Erzurumda yapılacak Türkiye Ferdi Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonasına katılacak.
    
     -Atatürk Kupası Satranç Turnuvası-
    
     Malatya Satranç Merkezinde iki gün süren Atatürk Kupası Satranç Turnuvasında küçüklerde Doğukan Yetkin birinci, Kaan Soylu ikinci, Miraç Polat da üçüncü oldu.
     Yıldızlar kategorisinde Emrullah Cankurtun birinciliği, Enes Cankurtun ikinciliği, Deniz Doğa Yanarın da üçüncülüğü elde ettiği turnuvada, açık kategoride Ali Ekber Doğan birinci, Ünal Dönmez ikinci, Rıdvan Başaran da üçüncülüğe seçildi.
     Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Atatürk Kupası Turnuvasını her yıl düzenlediklerini belirterek, dereceye giren sporculara belge ve madalya verdiklerini söyledi. Bundan sonraki turnuvalara katılımın daha fazla olmasını beklediklerini ifade eden Toy, Atatürk Kupası Satranç Turnuvamıza 80in üzerinde sporcumu katıldı. Küçük, yıldızlar ve açık olmak üzere turnuvamızı 3 kategoride gerçekleştirdik dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER