Malatyada uyuşturucu operasyonları

Malatyada uyuşturucu operasyonları -Polis ekiplerince yapılan 6 ayrı operasyonda, 275 kilogram esrar ele geçirildi, 13 kişi tutuklandı


MALATYA (A.A) - Malatyada yapılan 6 ayrı operasyonda 275 kilogram esrar ele geçirildi, 13 kişi tutuklandı.
     Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında uyuşturucu madde ticareti ve nakline yönelik 6 ayrı operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.
     Operasyonlarda, toplam 275 kilogram esrar maddesi ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, gözaltına alınan 13 kişinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği bildirildi.
     Uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığıyla mücadelede halkın desteğinin her geçen gün daha da önem arz ettiği belirtilen açıklamada, bu mücadelede polise yardımcı olmak isteyenlerin 155 Polis İmdat Hattından ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan 0 422 322 31 12 numaralı telefondan irtibat kurabilecekleri kaydedildi.
     Açıklamada, vatandaşların desteğinin, geleceğin teminatı gençlerin korunması ve bir insanlık suçu kabul edilen uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele konusunda ön önemli adım olacağı vurgulandı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyada uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER