Malatyadan kısa kısa

Malatyadan kısa kısa -Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, AK Parti İl Başkanı Tüfenkciyi ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkciyi ziyaret etti.
     AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Tüfenkci, ziyaretten dolayı teşekkür etti.
     Tüfenkci, Parçikanlıların sağ duyudan yana olduğunu belirterek, Arguvana bağlı Parçikan (Bozburun) köyü halkı yazın yaylalara göç ettiğinden dolayı bu yaşamın bazı zorluklarını da çekiyor. Büyükşehir olmakla beraber hazırlayacağımız projelerle bu konuda da önemli çalışmalar yapacağız ifadelerini kullandı.
     Dernek başkanı Mümtaz Kaplan da çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    
     -Modern pentatlon milli takımına Malatyadan 3 sporcu çağrıldı-
    
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Modern Pentatlon Milli Takımına Malatyadan 3 sporcu çağrıldı.
     Milli takıma davet edilen Dila Şevin Doğan, Hayrettin Kıvanç ve Furkan Aknar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklıyı ziyaret etti.
     Sporcuların antrenörü İsmail Kemal Acar, aldıkları başarılarda Fındıklının katkısı olduğunu ifade ederek, kendisine teşekkür etti.
     Fındıklı da Malatyada modern pentatlonun iyi bir ivme kazandığını belirterek, Bu başarının her geçen gün daha da artacağına inanıyorum. Kulüplerimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Türkiye Modern Pentatlon Milli Takımına davet edilen sporcularımız ile antrenörümüz Acarı tebrik ederim ifadelerini kullandı.
     Dila Şevin Doğanın yıldız bayanlarda, Hayrettin Kıvanç ve Furkan Aknarın ise yıldız erkeklerde milli takım kampına çağrıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER