Malatya Belediye Başkanı Çakır, çalışmaları inceledi

Malatya Belediye Başkanı Çakır, çalışmaları inceledi


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çevre yolu ve eski şire pazarında devam eden çalışmaları inceledi.
     Malatya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Çakırın, Battalgazi Kavşağı ile İstasyon Kavşağı arasındaki bölümde devam eden yol genişletme, kaldırım düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldığı ifade edildi.
     Eski şire pazarındaki düzenleme çalışmalarını da yerinde inceleyen Çakırın, çalışmaların tamamlanmasıyla şire pazarının Malatyanın çok önemli alışveriş merkezlerinden biri haline geleceğini söylediği belirtildi.
     Çevre yolunun, yan yollar ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra aydınlatma işleri yapılarak gece gündüz rahatlıkla kullanılan bir ortama kavuşturulmasının hedeflendiği kaydedilen açıklamada, Çevre yolu üzerinde çok yönlü sürdürülen çalışmalar çerçevesinde, Maliye hizmet binası önünde inşa edilen katlı otoparkın üzeri ve alt geçitlerin üzerinin kapatılarak oluşturulan alanla beraber bölgeye 7 dönümlük bir meydan kazandırılıyor. Yapılacak peyzaj düzenlemeleriyle meydanın yaşayan bir mekana dönüştürülmesi planlanıyor denildi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Belediye Başkanı Çakır, çalışmaları inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER