Malatya Belediye Meclisi nisan ayı olağan

Malatya Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısı yapıldı


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi nisan ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.
     Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu başkanlığındaki toplantıda, gündem dışı ve gündeme ilişkin konular ele alındı. Malatya Belediyesinin 2012 yılı faaliyet raporunun görüşüldüğü toplantıda, yeni dönemde görev yapacak encümen üyeleri, plan ve bütçe komisyonu ile imar komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı.
     Seçimler sonucunda, Nurettin Karaaslan, Mehmet Çınar, Ahmet Ergül encümen üyeleri, Mehmet Bak, Sıddık Özdemir, Hasan Demez, Mustafa Karaman, Mehmet Erdoğan Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri, Metin Mandal, Meltem Kavuk, Aziz Görgeç, Celalettin Gönültaş, Nevzat Aslan imar komisyonu üyeliklerine seçildi.
     Toplantıda, strateji Geliştirme Müdürlüğünün Teşkilat Yapısı ve Çalışma Esaslarına Dair Yönetmeliğiyle ilgili Hukuk İhtisas Komisyonunun raporuyla Malatya merkeze bağlı köylere içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerinin götürülmesi görüşülerek kabul edildi.
     Bazı cadde ve sokak isimlerinin yeniden düzenlenmesiyle ilgili İmar Komisyonunun raporunun da kabul edildiği toplantıda, Bölük Emin Sokak, Bölük Emin 1. Sokak, Niyazi Sokak ve Şifa Mahallesi Topal Hafız 2. Sokaklarda parkmetre uygulamasının yapılması kararlaştırıldı.
     Toplantıda, ayrıca Sözleşmeli Personel Disiplin Yönetmeliği de kabul edildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Belediye Meclisi nisan ayı olağan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER