Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karaduman:

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karaduman: Malatyasporun eski başkanı Nurettin Soykanı ölümünün 3. yıl dönümünde rahmetle anıyoruz


MALATYA (A.A) - Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Malatyasporun eski başkanlarından Nurettin Soykanı, ölümünün 3. yıl dönümünde rahmetle andıklarını bildirdi.
     Karaduman, yaptığı yazılı açıklamada, devraldığında bir sandalyesi bile olmayan Malatyaspora büyük tesisler kazandıran Soykanın Malatyaya da hayat verdiğini ifade etti.
     Binlerce kişiye de yardım eden Nurettin Soykanın, kazandıklarını hep Malatya için harcadığını belirten Karaduman, Malatyasporu yoktan var edip, namağlup olarak Süper Lige çıkardıktan sonra da tek kuruş borç bırakmadan gelenlere teslim etti. Malatyaspora yaptıklarını unutamayız. Onun, bugünkü Süper Lige çıkardığı Malatyasporu Malatyalılar olarak koruyamadık ve amatöre gidişini de hep birlikte seyrederek, eski başkanın kemiklerini sızlattık dedi.
     Malatyasporun eski başkanı Nurettin Soykanı ölümünün 3. yıl dönümünde rahmetle anıyoruz diyen Karaduman, onun, kente büyük katkıları olduğunu vurguladı.
     (AY-EMN)
<< Önceki Haber Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karaduman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER