Malatya TSOda seçime doğru

Malatya TSOda seçime doğru -Başkan adayı Erşan: -Hedeflerimiz, odanın yapısını değiştirmek ve daha verimli çalışmasını sağlamak


MALATYA (A.A) - Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkan adayı Muzaffer Erşan, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkciyi ziyaret etti.
     Kendilerini kabul ettiği için Tüfenkciye teşekkür eden Erşan, TSOda tüm Malatyanın resmini görmeyi arzuladıklarını dile getirdi. Malatya TSOda üye sayısını eleştiren Erşan, Sanayi ve iş dünyasının içinde olduğumuz için ekonomiye, istihdama daha iyi hizmet etmesi için bu göreve talip olduk. Tabi TSO, önemli bir sivil toplum kuruluşu, bunun için çok geniş düşünülmesi gerekiyor. Burada tüm Malatyanın resminin olmasını istiyoruz. 2000li yıllarda 10 bin üyesi bulunun TSOnun bugün 3 bin 500 civarında oy kullanacak seçmeninin olması manidardır. Bu bizi ciddi anlamda rahatsız etmektedir. İnşallah oraya gitmemiz nasip olursa bu sayıyı 10 bin değil de 20 bine, 30 bine nasıl çıkarırız diye çalışırız. Bizim hedeflerimiz odanın yapısını değiştirmek ve daha verimli çalışmasını sağlamak diye konuştu.
     AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci de nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Şimdiden sonuçların taraflar için hayırlı olmasını diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya TSOda seçime doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER