Malatyalı hakem ve gözlemciler belli oldu

Malatyalı hakem ve gözlemciler belli oldu -Yeni sezonda futbol sahalarında görev yapacak hakem ve gözlemcilerin isimleri açıklandı


MALATYA (A.A) - Yeni sezonda futbol maçlarında görev yapacak hakem ve gözlemciler belli oldu.
     Malatya İl Hakem Atama Sorumlusu Alkan Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 futbol sezonunda Malatyadan Bal ve Profesyonel Futbol Liglerinde bölgesel hakemler Semih Özgel, Batuhan Gültek, Songül Çoban, yardımcı hakemler Erkan Doyduk, Harun Reşit Güngör, Burak Gültek, Kerem Candaş ve Ömer Taşın görev yapacağını kaydetti.
     Ulusal gözlemci olarak Zafer Demirin, bölgesel gözlemci olarak da Okan Sarı, Alkan Akgül, Kaan Öz ve Abdurrahman Özün belirlendiğini belirten Akgül, 2011-2012 sezonunda ilimizde görev yaparak başarılı görülen futbol hakem ve gözlemcilerin performans değerlendirmeleri sonucu 2012-2013 sezonunda görev almaları için bir üst klasmana teklif edilen hakem ve gözlemcilerin tamamının klasman yükselmesi memnuniyetle karşılandı diye konuştu.
     Hakem ve gözlemci klasman yükselme tekliflerinde, kurul tarafından mümkün olduğu kadar adil ve tarafsız davranıldığını ifade eden Akgül, Bunun semeresini de, tüm teklif edilenlerin yükselmesi olarak aldık. Sonuç mutluluk verici. Bu sonuç Malatyamız için ilk olmakla birlikte, Malatya İl Hakem Kurulunun da Merkez Hakem Kurulundaki güvenini ve takdirini kazanma sebebi olmuştur diye konuştu.
     Çalışmalarını aynı tempo ve titizlikle devam ettireceklerini vurgulayan Akgül, sonuçların futbol camiasına hayırlı olmasını diledi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Malatyalı hakem ve gözlemciler belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER